Vårt bästa recept på raw kladdkaka utan mejeriprodukter, gluten och vitt socker. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Vårt bästa recept på raw kladdkaka utan mejeriprodukter, gluten och vitt socker.

Hallå! Vakna! Det är kladdkakans dag. Och för dig som vill hålla nere på mejeriprodukter, gluten och socker så har vi ett riktigt toppenrecept. Ja, du ser ju på bilden hur himla kladdig den är. Och då ska du veta att den inte ens har varit inne i ugnen. Voilà!

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.