Dagens outfit! Motion. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Dagens outfit! Motion.

Nu handlar ju den här bloggen mest om mat, men som du säkert vet så är ju motion också en jätteviktig nyckel om du vill hålla nere inflammationen i kroppen. Om man är en lat jäkel som verkligen inte vill göra mer än nödvändigt så kan det tydligen räcka med att höja pulsen under den första vakna timmen för att dämpa inflammationen, även om det bara är i 1-5 minuter (nördinfo: detta ökar nämligen kroppens sk eNOS-produktion som skyddar immunbarriärerna och dämpar inflammation). Men bäst är såklart att motionera mera och gärna så att du blir lite svettig mellan skuldrorna och inte kan sjunga “Imse vimse spindel” helt perfekt.

Sneakers: New Balance från Löplabbet.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.