Dagens outfit! Motion. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Dagens outfit! Motion.

Nu handlar ju den här bloggen mest om mat, men som du säkert vet så är ju motion också en jätteviktig nyckel om du vill hålla nere inflammationen i kroppen. Om man är en lat jäkel som verkligen inte vill göra mer än nödvändigt så kan det tydligen räcka med att höja pulsen under den första vakna timmen för att dämpa inflammationen, även om det bara är i 1-5 minuter (nördinfo: detta ökar nämligen kroppens sk eNOS-produktion som skyddar immunbarriärerna och dämpar inflammation). Men bäst är såklart att motionera mera och gärna så att du blir lite svettig mellan skuldrorna och inte kan sjunga “Imse vimse spindel” helt perfekt.

Sneakers: New Balance från Löplabbet.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

  1. Jag motionerar väldigt gärna, men det blir såklart inte av varje dag under den första vakna timmen… Så… Vad menas med att “höja pulsen”? Gå till tåget, småspringa till tåget eller rusa till tåget?

  2. Alexander skriver:

    Intressant! Har ni någon länk till var man hittar mer information om detta?
    Mvh, Alexander

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.