Dagens outfit! Pinjekotte. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Dagens outfit! Pinjekotte.

I dag sitter vi och glor på den här kotten. Detta är alltså en pinjekotte i vilken det gömmer sig mellan 60–80 små pinjenötter. Det enda du behöver göra är att placera kotten på en varm plats och efter cirka 4 veckor kommer kotten att börja knirra och knastra och slutligen öppna sig (oklart hur lång tid detta moment tar, återkommer med rapport). Hur spännande? Varje kärna är omgiven av ett hårt skal som sedan tydligen ska knäckas med en nötknäckare så när du väl befriat de små pinjekompisarna så gissar vi att man har mer förståelse för varför pinjenötter är så dyra i butik?

Och medan vi väntar på detta skådespel, tja då läser vi lite Nils Holgersson.

Bok: Nils Holgerssons Underbara Resa. Pinjekotte: Coop på torget.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.