Det viktigaste är inte vad du äter mellan jul och nyår, det viktigaste är vad du äter mellan nyår och jul. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Det viktigaste är inte vad du äter mellan jul och nyår, det viktigaste är vad du äter mellan nyår och jul.

God jul från 50 % av oss (andra hälften är till topps i Norge och åker skidor). I mellandagarna blir det slutspurt på boken så vi kommer att sänka tempot på bloggen något, men om du följer oss här så hör vi av oss fort det ligger något nytt på bloggen eller så börjar du prenumerera på vårt nyhetsbrev (anmäl dig direkt i högermarginalen på startstidan alt allra längst ner om du läser på mobilen) så behöver du bara kolla din mejl en gång i veckan. Nu: tillbaka till julklappsboken.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.