Det viktigaste är inte vad du äter mellan jul och nyår, det viktigaste är vad du äter mellan nyår och jul. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Det viktigaste är inte vad du äter mellan jul och nyår, det viktigaste är vad du äter mellan nyår och jul.

God jul från 50 % av oss (andra hälften är till topps i Norge och åker skidor). I mellandagarna blir det slutspurt på boken så vi kommer att sänka tempot på bloggen något, men om du följer oss här så hör vi av oss fort det ligger något nytt på bloggen eller så börjar du prenumerera på vårt nyhetsbrev (anmäl dig direkt i högermarginalen på startstidan alt allra längst ner om du läser på mobilen) så behöver du bara kolla din mejl en gång i veckan. Nu: tillbaka till julklappsboken.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.