Gott nytt(igt) år! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Gott nytt(igt) år!

Förlåt att vi varit så tysta de senaste dagarna men det var välbehövligt. I stället för att skriva på bloggen har vi skrivit på boken, och tro det eller ej men nu börjar den faktiskt ta form. Om några dagar har vi lämning och sedan är det givetvis en och annan förläggare och redaktör och formgivare och fotograf och faktagranskare som ska läsa, men ändå. Ändå!

Nåväl, tänkte bara önska dig gott nytt år och säga att vi hörs på andra sidan nyår – alltid lite vemodigt men framför allt kul. 2016 känns som ett så spännande år då vi både släpper en superrolig bok om tarmfloror och inflammation (vi lovar att det kan vara roligt!) och hjälper Stig att lansera hans fantastiska synbiotika. Hade tänkt avsluta det här året med den där gamla ABBA-dängan du vet, men sedan sprang vi på den här på Facebook och då blev vi på så glatt humör/golvade att ABBA snällt fick stiga åt sidan. Så varsågod: lite härlig krutgumma att avsluta året med.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

 1. Andre Cueto skriver:

  “..avsluta det här håret..?”
  Ha ha
  Gott Nytt Hår!
  Andre

  1. Food Pharmacy skriver:

   Haha, du ser – jag måste komma och klipp mig snart! Gott nytt hår på dig också Andre! Kram M

 2. Therése skriver:

  Det är vi som ska tacka för er fina blogg och alla viktiga ämnen ni tar upp 🙂
  Tack och ett gott nytt år!

  //Therése
  http://www.levaklokt.se

 3. Tack för en både rolig och intressant blogg! När tror ni att er bok kommer? Jag ser väldigt fram emot den…

  1. Food Pharmacy skriver:

   Tack Sanna! Den ges ut i augusti 2016!

 4. Älskar er blogg
  Fortsätt med ert fina
  Engagemang

  1. Food Pharmacy skriver:

   Tack:-)

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.