Löfven läser Food Pharmacy! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Löfven läser Food Pharmacy!

För några veckor sedan skrev vi en debattartikel om den stora rosa elefanten i klimatdiskussionen, som kul nog hamnade på Nyheter 24. Nu har klimatkonferensen gått av stapeln i Paris och samtidigt kan vi ta del av den glädjande nyhet att Stefan Löfven minskar på sitt köttätande för miljöns skull.

Till Aftonbladet säger han: ”Jag har också minskat mitt köttätande, jag tycker det är viktigt att bidra i detta”. Enligt en enkätundersökning som Aftonbladet genomfört kan 55 procent tänka sig att minska sitt köttätande för klimatets skull och Stefans kommentar till Aftonbladets undersökning är att han “tycker det är positivt att svenska folket ser det på detta sätt”.

Av detta drar vi slutsatsen att Stefan Löfven läser Food Pharmacy. Eller Nyheter 24. Eller FN:s klimatrapporter. Något av dessa tre måste det ju vara.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.