Varm nötchoklad för frusna dagar. – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Recept

Post image
fav

Varm nötchoklad för frusna dagar.

fav

Det är fredag och vi ligger på soffan och njuter som vanligt av Gunnar Ekelöfs samlade verk.

IMG_3157

Men det saknas något. Något varmt och chokladigt och nötigt. Vi får bestämt ta en tur ut till köket. Häng med!

IMG_3162FullSizeRender-115FullSizeRender-113FullSizeRender-114IMG_3215IMG_3220FullSizeRender-112IMG_3174

Så där ja. 2 1/2 dl varm mandelmjölk med 2 tsk kakao, 1 tsk kanel, en nypa vaniljpulver, 1 tsk hasselnötssmör, 1 tsk honung och en nypa havssalt senare känns allt mycket bättre.

FullSizeRender-116

Trevlig helg!

Print

Varm nötchoklad för frusna dagar

  • Av : Food Pharmacy
  • Portioner : 1 kopp 1x
Scale

Ingredienser

2 1/2 dl mandelmjölk

2 tsk kakao

1 tsk kanel

1 nypa vaniljpulver

1 tsk hasselnötssmör

1 tsk honung

En nypa havssalt

Instruktioner

Värm mandelmjölk med kakao, kanel, vaniljpulver, hasselnötssmör, honung och havssalt på en låg temperatur. Därefter är det bara att njuta av den underbara nötchokladen!

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

  1. Wow! Vill verkligen testa! ???? Men hasselnötter är inte min grej och vill inte köpa en hel burk bara för denna.. Kan jag annat nötsmör istället? Det borde väl inte bli någon annan sak förutom smaken? ????

    1. Food Pharmacy skriver:

      Javisst, kör på något annat nötsmör!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.