Vi tar pressbilder! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Vi tar pressbilder!

Jo, vi skriver ju på en kommande nobelprisvinnare om tarmfloror och antiinflammatorisk mat och nu verkar det inte sämre än att vi har hittat en fotograf. Vi tog pressbilder med honom förra veckan i hans härliga ateljé på Söder och det var kärlek vid första ögonkastet. Han heter Pelle, är en särdeles duktig fotograf och röker som en borstbindare. Det där sista får vi försöka göra något åt, men i övrigt är han helt perfekt.

IMG_1032-2

 

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.