Författarpresentation på Bonniers! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Författarpresentation på Bonniers!

Igår offentliggjordes Bonniers sk sommarlista och vi var inbjudna till en intervju med ljuvliga Lina Wijk som är publicistisk chef på Bonnier Fakta. Lite nervöst var det allt, men det gick bra. Det togs en bild på oss också och vi fick sällis av tv-kocken Jonas Lundgren, som kommer med en fantastiskt härlig paleokokbok i augusti, och Anders Hansen, överläkare i psykiatri och författare till boken “Hjärnstark” som handlar om hjärnan och motion. Vilket gäng!

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

 1. Caroline Flindt skriver:

  Häftigt, grattis till er nya bok!! Ser fram till att läsa den när den kommer. Har precis lyssnat lite på Hälsosnack podden. Mycket bra!! Dela gärna med er av mer inspo på bra mad som man kan laga till barnen.
  Kram Caroline i Köpenhamn
  carolinelindt.com

  1. Food Pharmacy skriver:

   Tusen tack Caroline!

 2. Johanna skriver:

  Coolt!!!! 🙂

 3. lisa i LA skriver:

  Spännande! Bra jobbat…!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.