Snö och klimatförhandlingarna i Paris. – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Omvärldsbevakning

Post image

Snö och klimatförhandlingarna i Paris.

Vi tar en tillfällig paus från guldmjölken, datorn och bokskrivandet, och beger oss ut på en liten promenad. Svett mellan skuldrorna varje dag och svårt att nynna “Hooked on a feeling” är det ju tydligen det som gäller om man vill dämpa inflammationen, så det vore ju dumt att bryta den fina traditionen redan dag tre på nya året.

I dag promenerar vi med miljöfprofessorn Johans Rockströms vinterprat i öronen, där han gör ett bokslut för miljöåret 2015 och berättar om hur det gick på klimatmötet i Paris. Har du lyssnat? Hans sommarprat var för övrigt vår favoritprat på P1 i somras. Hett tips!

bild 1-7

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.