Två av våra favoritrecept som håller oss på rätt köl i vinter. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Två av våra favoritrecept som håller oss på rätt köl i vinter.

Förlåt. Vi ska sluta tjata om boken vi skriver, men den har verkligen tagit mycket tid från bloggen de senaste veckorna. Och det som hållit oss på rätt köl när vi jobbat med den är 1) den här och 2) de här. Kom igen nu, klicka på länkarna. Det är värt den pyttelilla ansträngningen.

Nåväl, medan vi (typ) doktorerat i tarmfloror och skyddande bakterier och gröna blad och antiinflammatoriska fetter så har det roligt nog trillat in massa nya läsare. Varmt välkomna! Vi heter alltså Mia och Lina. Tänkt dig två rätt bleka kvinnor med storlek 38 i skor som sa upp sig från sina jobb för drygt ett år sedan och började blogga om forskning om matens påverkan på vår hälsa.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.