Du kan påverka din hälsa mer än du kanske tror. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Du kan påverka din hälsa mer än du kanske tror.

I oktober förrförra året drog vi som bekant igång en blogg. Dag ett presenterade vi oss själva. Dag två la vi upp ett recept på chokladbollar utan vitt socker. Dag tre publicerade vi Stigs första krönika.

Vi har några nya krönikor på lut, men först tänkte vi färska upp minnet lite. Vi förstår att det är många andra faktorer som spelar in för din hälsa, men tycker ändå att det är glädjande att du kan påverka din hälsa mer än många kanske tror. Om du var med från allra första början (hej pappa) så får du se det som en kul repetition eller komma tillbaka i morgon, men för alla er andra så kan vi tipsa om att klicka på länken som kommer här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.