Print

Palak

Scale

Ingredienser

1 gul lök

2 vitlöksklyftor

4 gröna chilis

4 cm ingefära

massa garam masala

1 krm muskotnöt 1

knapp burk kokosmjölk

1 påse babyspenat

1/2 kruka koriander

12 tomater

salt

Instruktioner

Hacka löken, chilisarna och ingefäran och värm dem försiktigt. Släng i garam masalan och muskoten också förresten. Häll över i en mixer tillsammans med kokosmjölken och kör till en slät sås. Lägg i en kastrull, värm upp på svag värme och vänd ner spenaten, färsk koriander och den hackade tomaten. Smaka av – smakar det för mycket kokosmjölk så dunka i lite mer garam masala. Servera med durrakorn, quinoa eller helt bovete.

Food Pharmacy
Översikt

Vi använder kakor (cookies) för att kunna erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse på foodpharmacy.se. Kakorna lagras i din webbläsare och används för funktioner som att känna igen dig när då återvänder till siten samt hjälper vårt team förstå vilka funktioner och innehållstyper som är mest intressanta för dig och alla andra användare.