Manusgenomgång på Bonnier Fakta. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Manusgenomgång på Bonnier Fakta.

Det är torsdag så vi tar oss friheten att kasta tillbaka tiden lite, och då landar vi på Bonnier Fakta där vi hade vår första manusgenomgång för bara några timmar sedan. Ja, du hör ju själv vilket viktigt möte det var. Till vänster har vi vår bästa (och enda) redaktör Linnéa, i mitten några flaskor med mineralvatten och till höger Lina.

Klart vi var lite pirriga. Tänk om de hade ångrat sig efter att ha läst manus? Men lyckligtvis fick vi bara positiv feedback. Lite ändringar här och där, men inga stora saker. Sedan gick vi hem och bakade blåbärsbollar. Recept på bloggen i morgon!

 

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.