Print

Sockerfria bananscones utan gluten och mejeriprodukter.

Scale

Ingredienser

2 dl mandelmjöl

2 dl quinoamjöl

1 dl durramjöl

1 grön (mosad) banan

1 1/2 dl vatten

1 tsk kanel

1 msk kokosolja

Instruktioner

Häll alla ingredienser i en bunke och gegga ihop smeten med händerna. Placera degen i små lagom stora bullar på en plåt. Grädda i ugnen på strax under 100 grader. Ha tålamod, det här kommer ta cirka 1 timme.

Äntligen klart! Servera med skivad banan och nötsmör eller raw chiasylt

Food Pharmacy
Översikt

Vi använder kakor (cookies) för att kunna erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse på foodpharmacy.se. Kakorna lagras i din webbläsare och används för funktioner som att känna igen dig när då återvänder till siten samt hjälper vårt team förstå vilka funktioner och innehållstyper som är mest intressanta för dig och alla andra användare.