Dagens outsikt. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Dagens outsikt.

Kära dagbok, i dag vaknar vi upp till den här synnerligen trevliga utsikten. Det här är nämligen vad ögat möts av om man checkar in på Falkenberg Strandbad. Eftersom det är ett sk spahotell tillbringar vi dagen med att glida runt i massa frotté, basta och bada. Att dra på sig en vit bikini (vet inte hur vi tänkte när vi packade) (förmodligen inte alls) var förstås lite av en chock – både för oss men inte minst för alla andra runt omkring – men utöver detta har allting flutit på fint. Vi skriver ju inte jättemycket här på bloggen om vikten av att stressa ner ibland och stänga av mobilen lite oftare (kanske av den enkla anledningen att vi själva kan vara lite dåliga på det?), men nu kände vi plötsligt hur fantastiskt skönt det var.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.