Anmäl dig till donationsregistret! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Anmäl dig till donationsregistret!

I går skrev Stig att synbiotika kan vara ett komplement till njurdialys och när vi ändå har ångan oppe kan vi ju passa på att berätta om MOD. Mod står för “Mer organdonation” och startades för tre år sedan av bl a vår vän Peter som själv gått igenom en njurtransplantation. I Sverige måste man göra ett aktivt val om man vill att ens organ ska kunna användas för donation till behövande. Det låter kanske krångligt men det är sjukt enkelt, och med tanke på hur fruktansvärt det är för alla som sitter och väntar på att få ett organ så vill vi verkligen uppmana dig att anmäla dig till donationsregistret här (det tar inte många sekunder, sätt igång nu så tar vi tid på dig).

Jo förresten, när du ändå är i farten så kan du ju passa på att gå in på MOD:s Facebooksida också och slänga iväg en liten gilla-tumme där. Ju fler vi blir som tar ställning och pratar om frågan – desto fler liv kan vi rädda.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.