Nu packar vi ner mixern och DRAR! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Nu packar vi ner mixern och DRAR!

Eller ja, hälften av oss. Andra hälften stannar hemma. Och det klart att det är halvrutten tajming att åka på semester just nu för nästa vecka landar Stigs bakterier i Sverige och sedan ska de blandas med fibrer och kontrolleras och packas och hemsida ska byggas och skrivas och knackas och förpackningar ska formges och lusläsas och tryckas och… mitt i all kaos så drar vi. Eller ja, hälften av oss då. Sa vi att den andra hälften stannar hemma? (vill du förresten bevaka synbiotikan så gör du det längst ner i bloggen om du läser på telefonen, eller längst upp till höger om du läser på datorn)

IMG_7469

Men, ingen anledning till oro – växterna står i badkaret, mixern är nedpackad och bloggen flyter på som vanligt! Ja, du läste rätt – mixern får åka med på resan. Mias man Emil är nämligen besatt av tanken på att kunna göra vår grönkålssmoothie varje dag. Mia tänkte försiktigt att det kanske hade varit enklare om han hade tagit mixerstaven? Men det klart, då hade ju inte det här inlägget blivit lika roligt.

IMG_7459

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.