Vi tipsar om fyra nya bloggar! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Vi tipsar om fyra nya bloggar!

Det är fredag men vi är ju på semester så i dag får fredagsmyset bli vad du ska titta på när du tuggar och inte vad du ska tugga på när du tittar. Vill inte skryta men har lyxen att ha ett gäng genier i vår bekantskapskrets. Obs missförstå oss rätt – alla vi känner är genier. Men sedan har några av dessa dessutom gått och startat nya bloggar och nu ämnar vi uppmärksamma dessa.

IMG_4145

Ta den här godingen, t ex. Estelle Nordenfalk är grundare till yogameckat Yogayama på Jungfrugatan i Stockholm och har nu startat bloggen Yoga of the mat. Ser nu att senaste inlägget handlar om Agnes Wold – ska läsas så fort vi skrivit klart.

IMG_4148

Sedan har vi den här. Mansbarnet (dvs Johan Holmström) har några fler månader på nacken än Estelles blogg och handlar absolut nada om hälsa och mat, men däremot välbefinnande. Man skrattar. Konstant. Vilket ju som bekant förlänger livet.

IMG_4156

Vi har härmed den stora glädjen att kunna berätta att vår favoritbarndoktor och granne på landet Lovisa Sjögren har börjat blogga under namnet Barndoktorn. Lite ruttad är hon allt från familjeliv.se, men nu har hon alltså startat en alldeles egen blogg som vi hoppas går som X2000 för Lovisa är en fantastiskt klok människa.

IMG_4151

Och sist men inte minst så har vi det det nyaste tillskottet i bloggskaran – fina make up-artisten Marina Andersson som flyttade från lilla Skövde till stora Stockholm (det var där vi lärde känna varandra) till ännu större New York till lilla Helsingborg, där hon nu sitter och skönhetsbloggar på The Beauty Edit (bland annat). Inte heller på temat mat och hälsa, men vet bryr sig? Läs!

IMG_4153

Kolla här då, ett hemligt bonustips! Det här är ju ingen blogg, alls faktiskt, men har du inte sett Gympaläraren på SVT än så se omedelbums. Det är magiskt, viktigt, underhållande, fullträff. Som rosen på tårtan är Kalle (gympaläraren) dessutom gift med Mias före detta kollega Brita som även hon har en blogg som är super och som du hittar här (dock ej ny, hon är ett proffs).

IMG_4157

Alltså, vi läser ju andra bloggar också men tror temat på dagens inlägg var “nya bloggar” så då fick det bli de här. Trevlig fredag!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.