Vad är det egentligen för jobb vi har? – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Vad är det egentligen för jobb vi har?

Ja, med tanke på bilden ovan så är ju frågan ändå befogad. Alltså, vi har haft riktiga jobb. Med kontorslandskap och julfester och höj- och sänkbara skrivbord och kopiatorer. Och måndagsmöten, det var grejer det. Men sedan hände något. Vi begav oss ut på en pilgrimsfärd. Vi fick barn, förlorade en mamma och en moster i cancer, blev hypokondriska, sa upp oss, startade en blogg, lärde känna en vetenskapsjournalist och några överläkare, lyssnade på Johan Rockströms sommarprat om global uppvärmning och någonstans där på vägen bestämde vi oss för att börja äta jättemycket grönsaker. Och nu står vi här och skvätter grönkålssmoothie på en fuskvägg. Om vi längtar tillbaka till kontoret? Inte en sekund.

IMG_4036

 

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

  1. Lisa i LA skriver:

    Nej och det är ju vi läsare/fans väldigt glada över – heja er! Jag blir så inspirerad, glad och sugen på att göra förbättringar i min vardag när jag läser bloggen. Ofta får jag även ett litet skratt. Längtar till boken släpps! Hoppas ni njuter på spat i Falkenberg ni… Kram

    1. Food Pharmacy skriver:

      Tack snälla! Vi längtar också. Mvh femtielfte korrsvängen

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.