Vad är det egentligen för jobb vi har? – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Vad är det egentligen för jobb vi har?

Ja, med tanke på bilden ovan så är ju frågan ändå befogad. Alltså, vi har haft riktiga jobb. Med kontorslandskap och julfester och höj- och sänkbara skrivbord och kopiatorer. Och måndagsmöten, det var grejer det. Men sedan hände något. Vi begav oss ut på en pilgrimsfärd. Vi fick barn, förlorade en mamma och en moster i cancer, blev hypokondriska, sa upp oss, startade en blogg, lärde känna en vetenskapsjournalist och några överläkare, lyssnade på Johan Rockströms sommarprat om global uppvärmning och någonstans där på vägen bestämde vi oss för att börja äta jättemycket grönsaker. Och nu står vi här och skvätter grönkålssmoothie på en fuskvägg. Om vi längtar tillbaka till kontoret? Inte en sekund.

IMG_4036

 

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.