Att röka med magen. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Att röka med magen.

Ikon_professorns_spaltOk, håll i dig nu – det har blivit dags att repetera en av våra favoritkrönikor med professor Stig.

Innan vi lärde känna Stig trodde vi att den enda nackdelen med att upphetta maten var att näringen gick förlorad. Sedan uppmärksammade Stig oss på alla gifter som bildas när vi upphettar maten för hårt. Urk. Det händer förstås fortfarande att vi råkar steka något (säg inget till Stig) men 9 gånger av 10 föredrar vi att sätta ugnen på låg temperatur eller att ångkoka. Drömmen är förstås en sådan där lyxig ångugn, men i väntan på den nöjer vi oss med att läsa Stigs krönika om och om igen. Och för dig som vill göra det samma, volià:

http://foodpharmacy.se/2015/01/roka-med-magen/

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.