Print

Spenatsoppa

Scale

Ingredienser

1 gul lök

1 vitlök Olivolja

450 gram fryst bladspenat

1 msk lantbuljong

salt & svartpeppar

lite färskriven muskotnöt

5 dl vatten

1 dl valfri vegetabilisk grädde

Instruktioner

Hacka lök och vitlök. Värm på låg värme i en kastrull eller ångkoka i några minuter. Lägg lök + spenat + olivolja + buljong + salt + svartpeppar + muskotnöt + vatten i en mixer och mixa till valfri konsistens. Häll över i en kastrull och värm försiktigt med grädden (tänk på att det bara ska bli ljummet). Smaka av med salt och peppar och späd med vatten om du tycker att det behövs.

Food Pharmacy
Översikt

Vi använder kakor (cookies) för att kunna erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse på foodpharmacy.se. Kakorna lagras i din webbläsare och används för funktioner som att känna igen dig när då återvänder till siten samt hjälper vårt team förstå vilka funktioner och innehållstyper som är mest intressanta för dig och alla andra användare.