Fasta. En av hemligheterna bakom ett långt och friskt liv. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Fasta. En av hemligheterna bakom ett långt och friskt liv.

Ikon_professorns_spaltI vår bok som landar i bokhandeln den 2 augusti och som är en liten grundkurs i det antiinflammatoriska köket ägnar vi ett helt kapitel åt fasta. Det hela började faktiskt med att Stig skrev en krönika om fördelarna med periodisk fasta och att inte äta sig helt proppmätt hela tiden. I dag kör vi själva periodisk fasta lite titt som tätt (dvs vi skippar frukosten och äter inget efter middag) och tycker att det funkar väldigt bra. Faktiskt ingen jätteuppoffring, så länge vi håller oss till dagar då vi ändå inte har några storslagna planer. Och för dig som missade Stigs krönika förra gången eller behöver färska upp minnet något, så kommer den här.

Snart dags igen!

Missa inte vår populära Fastehärmande 5-Dagars Kur

LÄS MER HÄR

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.