Frukost. Det minst viktigaste målet. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Frukost. Det minst viktigaste målet.

Ikon_professorns_spalt

Det finns två typer av människor i den här världen:

1. Morgonmänniskor
2. Människor som vill skjuta morgonmänniskor

Lina är den som sover med fingret vilande på hanen. Dessutom vaknar hon vrålhungrig. Förr i tiden var frukosten det enda som fick upp henne på morgonen. Och nu, när hon har slutat äta frukost, så är kaffet det enda som får upp henne. Tänk om hon skulle få för sig att sluta med kaffe? Då får vi börja jobba i sängen.

Mia, däremot, vaknar mätt och innan klockan ringer. Morgonen och förmiddagen är hennes prime time då allt känns kul och ingenting är omöjligt. Sedan går det stadigt utför. Hon blir tröttare och tröttare och hungrigare och hungrigare och någonstans vid nio på kvällen är hon redo att äta precis vad som helst, oavsett hur tarmfloran mår.

Så det var ju inte direkt en glädjens dag för någon av oss den dagen professor Stig släppte bomben att vi skulle må bättre om vi skippade både frukost och kvällsmat: http://foodpharmacy.se/2015/01/sugar-mode-och-fat-mode/

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

 1. Kerstin skriver:

  Hej!
  Gäller detta även för barn? Kanske en dum fråga, men lite svårt att hänvisa till Stiga krönika när 2,5 åringen vill äta frulle :0) Hur gör man då? Har ni erfarenhet av detta?
  Tack för en grym blogg!!!

  1. Food Pharmacy skriver:

   Hej Kerstin, våra barn äter frukost men de dagar de inte vill äta frukost tvingar vi dem inte. Vi ger gärna barnen smoothie på grön banan, bär och andra saker som är fyllda med fibrer, antioxidanter, vitaminer och mineraler.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.