Frukost. Det minst viktigaste målet. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Frukost. Det minst viktigaste målet.

Ikon_professorns_spalt

Det finns två typer av människor i den här världen:

1. Morgonmänniskor
2. Människor som vill skjuta morgonmänniskor

Lina är den som sover med fingret vilande på hanen. Dessutom vaknar hon vrålhungrig. Förr i tiden var frukosten det enda som fick upp henne på morgonen. Och nu, när hon har slutat äta frukost, så är kaffet det enda som får upp henne. Tänk om hon skulle få för sig att sluta med kaffe? Då får vi börja jobba i sängen.

Mia, däremot, vaknar mätt och innan klockan ringer. Morgonen och förmiddagen är hennes prime time då allt känns kul och ingenting är omöjligt. Sedan går det stadigt utför. Hon blir tröttare och tröttare och hungrigare och hungrigare och någonstans vid nio på kvällen är hon redo att äta precis vad som helst, oavsett hur tarmfloran mår.

Så det var ju inte direkt en glädjens dag för någon av oss den dagen professor Stig släppte bomben att vi skulle må bättre om vi skippade både frukost och kvällsmat: http://foodpharmacy.se/2015/01/sugar-mode-och-fat-mode/

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.