Hemmagjord Piggelin. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Hemmagjord Piggelin.

Egentligen hade vi tänkt att lägga upp ett nytt, härligt och fruktigt fredagsmys i dag men eftersom vi varit på Magic Kingdom hela dagen i 30 graders värme och stått i 120 minuters köer och svettats mellan låren och skrämt livet ut våra stackars barn i spökhuset och ätit torra laxfiléer för 500 dollar styck och missat två av tre parader, så har vi just beslutat oss för att ta en liten, liten genväg och köra en favorit i repris nämligen hemmagjord Piggelin.

Hoppas du förstår. Det är inte varje dag det händer, men just i dag kom Pluto, Mr Incredible och Mickey Mouse helt enkelt emellan.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

  1. Johanna skriver:

    Hej! Jag läser att ni/Stig rekommenderar yoghurt…och jag blir överlycklig för jag saknar yoghurten nåt så väldigt. MEN, det är ju komjölk? och den ska vi väl utesluta? Finns det nån slags yoghurt som har mindre kasein? För det är väl det som är det besvärliga i mjölken?

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.