Kallbryggt iste med mynta och citron. – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Recept

Post image
fav

Kallbryggt iste med mynta och citron.

fav

Eftersom vi fortfarande har lyxen att befinna oss på semester så bjuder vi helt ogenerat på den här härliga solnedgången. Förlåt, men du ska bara veta hur många flamingos, palmer och nakna fossingar mot sandstrand som vi låtit bli att lägga upp av hänsyn till att alla inte är på semester. Som plåster på såren bjuder vi nedan på receptet på vårt allra bästa iste. Så klart helt optimalt när man är omgiven av bisarra mängder klibbiga Farenheit, men faktiskt nästan lika bra en skön fredag eller lat lördag hemma i förorten. Att kallbrygga iste är precis vad det låter som – te som man låter dra i kallt vatten. Tar lite längre tid men väl värt att vänta på!

Kallbryggt iste med mynta och citron
(1 kanna)

1 liter kallt vatten
3 tsk grönt te (välj din favoritsmak)
Några myntakvistar
1 skivad citron

Blanda vatten, te, mynta och citronskivor i en kanna. Låt stå och dra i kylen i cirka en timme. Sila bort tebladen men behåll gärna några citronskivor och myntakvistar i glaset. Servera gärna med is. Mums!

 

Rookie_200x200px-03Jo, bara ett litet tips…
De dagar vi kör periodisk fasta (alltså när vi skippar frukosten och inte äter efter middagen) så dricker vi stora mängder te. Vi VET att det låter som värsta klyschiga tipset men det funkar verkligen – man blir inte lika hungrig och kanske framför allt inte lika sugen på något.

Print

Kallbryggt iste med mynta och citron

  • Av : Food Pharmacy
  • Portioner : 1 kanna 1x
Scale

Ingredienser

1 liter kallt vatten

3 tsk grönt te (välj din favoritsmak)

Några myntakvistar

1 skivad citron

Instruktioner

Blanda vatten, te, mynta och citronskivor i en kanna. Låt stå och dra i kylen i cirka en timme. Sila bort tebladen men behåll gärna några citronskivor och myntakvistar i glaset. Servera gärna med is. Mums!

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.