Öka ditt intag av växtfibrer. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Öka ditt intag av växtfibrer.

Ikon_professorns_spalt

I lördags hade vi några vänner över på middag och mitt i fisksoppan frågade en av gästerna vilken som var den viktigaste förändringen som vi gjort sedan vi lärde känna Stig och började blogga frenetiskt om tarmfloror. Alltså, vi har ju just skrivit en hel bok på 194 sidor om det, men eftersom det alltid är roligare att nämna saker som man adderat snarare än saker man uteslutit så drämde vi tillslut till med att vi har börjat äta mycket mer grönsaker. Och när vi säger mycket så menar vi verkligen mycket. För vill man få tarmbakterierna att jubla och att tarmarna ska fungera så är det mycket fibrer som gäller, gärna mer än 1 kg färska och råa grönsaker om dagen. Vi skulle kunna hålla på i evigheter och lovorda fibrerna, men det är nästan enklare att du läser Stigs fantastiska fiberkrönika här!

 

 

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.