Professor Björn Olsen: Antibiotikaresistens är en tyst pandemi. – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Omvärldsbevakning

Post image

Professor Björn Olsen: Antibiotikaresistens är en tyst pandemi.

Känslan när man vaknar på morgonen, hasar ner till köket utan linser, upptäcker att ugnen står på, öppnar ugnsluckan, konstaterar att man är halvblind, hasar upp till badrummet, sätter i linserna, hasar ner igen, tittar in i ugnen för andra gången och inser att det ligger ett perfekt gräddat fröknäcke där som man satte in i ugnen på lägsta temperatur igår eftermiddags.

Den känslan.

Och med massa linfrön fastkilade mellan tänderna läser vi den här intervjun med Björn Olsen, professor i infektionssjukdomar vid Uppsala universitet, om antibiotikaresistens och multiresistenta bakterier:

http://www.svt.se/nyheter/utrikes/fragor-och-svar-om-superbakterierna

 

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.