Senaste nytt om boken. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Senaste nytt om boken.

I går träffade vi vår härliga redaktör Linnéa för att arbeta med boken. Allt var frid och fröjd och vi drack kaffe och fnissade tills Linnéa plötsligt spände sin sammetslena blick i oss och sa:

“Vi måste se över hur många gånger ni skriver BANANAS.”

“Förlåt?”

“Ni har skrivit BANANAS på väldigt många ställen i boken. Vi måste nog stryka en del av dem.”

Så då gjorde vi det. Först kändes det helt bananas, men nu känns det ändå bra att vara de första författarna någonsin som hon behöver be om detta. Och på tal om bananas så kan vi varmt rekommendera något av de här recepten till fredagsmyset:

Frysta bananer i kokospyjamas

Bananmilkshake med bärswirl

 

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

  1. Ser fram emot boken med eller utan bananas. Under tiden kanske ni kan hjälpa mig att förstå Urkraft-konceptet (Finax). Tillbringade över en halvtimme i mataffären och botaniserade bland flingor för att hitta något som jag och min dotter kan äta då vi inte tål vete och majs. Det är det i alla sorter, båda eller antingen eller. Blev därför så helt fantastiskt lycklig när jag hittade Finax nya serie Urkraft som t o m stoltserade med att de arbetade ihop med professor Stig Bengmark. Yes, där har det, jag tänkte jag, men lyckan blev kortvarig eftersom det var majsmjöl i varenda musli/granola. Letade upp konceptet på nätet och blev ännu mer konfunderad då det fanns produkter med majsstärkelse och hirs också. Har nyligen läst här på bloggen att man inte bör äta majs och att inte heller hirs är bra enligt Bengmark? Känner att det här med kosten är motstridiga budskap från olika källor men när det till och med blir motstridiga budskap från samma källa blir jag riktigt förvirrad. Hur tänker ni?

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.