Vill du hjälpa till och göra bloggen bättre? – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Vill du hjälpa till och göra bloggen bättre?

I dag är det prick tre dagar sedan vi kom hem från Flor-i-da. Bäst med semestern: morgonpromenaderna, kvällsdoppen, det blaskiga kaffet. Sämst med semestern: Magic Kingdom (man kan ha så mycket roligare för pengarna, lovar!), att vi brände oss trots att vi mest hängde under ett (en?) parasoll, att vi kom ihåg att packa ner kameran fast inte batteriet.

Nåväl.

Någonstans mellan euforin över att äntligen ha sand mellan tårna och sorgen i att inte kunna föreviga det med en vettig kamera, började vi tänka på hur vi kan finslipa bloggen. Och tro det eller ej men vi fick massa tankar och idéer. Men innan vi börjar sjösätta dem vore det så intressant att höra vad du tycker. Vad vill du ha mer av? Mindre av? Finns det något du saknar? Mer recept? Vilken sorts recept? Vilka ämnen tycker du är mest intressanta? Vad vill du att professor Stig ska skriva om? Vilka tycker du att vi ska intervjua? Vill du att vi ska bli mer personliga eller är det precis lagom?

Alltså om du orkar skriva en rad eller två här nere i kommentarsfältet vore det fantastiskt. Eller skicka ett litet mejl på info@foodpharmacy.se. Som tack för hjälpen bjuder vi genast på en oretuscherad bild på vår ouppackade resväska, och i förlängningen också en ännu vassare blogg med doft av gurkmeja.

IMG_0756

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.