Tamarirostade frön och nötter på låg temperatur i ugnen. – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Recept

Post image
fav

Tamarirostade frön och nötter på låg temperatur i ugnen.

fav

Det är fredag och vi föreslår att du genast lägger ett gäng naturella pumpakärnor, mandlar eller cashewnötter i en skål och vevar runt dem i lite tamarisoja innan du strör ut dem på ett bakplåtspapper som du lägger på en plåt  i ugnen som står på strax under 100 grader (eller mindre, ju lägre temperatur desto bättre) innan du sätter dig i soffan och tänker att du ska läsa en bok men i stället stirrar du bara in i väggen tills timern du satt på telefon plötsligt ringer efter en knapp halvtimme och det är dags att ta ut nötterna ur ugnen och stoppa dem i munnen. Sa vi att det är fredag?

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.