Till dig som älskar frukost – se hit! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Till dig som älskar frukost – se hit!

Vi vet. Frukost är härligt. Så när Stig släppte bomben att vi gör våra kroppar en tjänst om vi hoppar över den så reagerade vi helt normalt: vi la oss i fosterställning på köksgolvet och bölade. Och där hade vi kunnat ligga än i dag om vi inte hade fått nys om det sk “kaktricket”.

Det finns nämligen ett sätt att både äta kakan (frukosten alltså) och ha den kvar. Om du äter rått och grönt till frukost (tänk dig t ex en grön härlig smoothie) så belastar den inte matsmältningssystemet de första timmarna eftersom grönsakerna ska hela vägen ner till tarmbakterierna först. På så vis kan du alltså äta lite tidigare än planerat men ändå låta organvilan och detoxen fortsätta ostört i cirka 2–3 timmar. Du får din frukosstund (kakan) men fortsätter ändå att fasta (också kakan). Är det inte smart, så säg?

Här kommer några av våra trogna smoothiefavoriter:

Grön supersmoothie (dock nog läge att skippa havrgrynen om du inte vill belasta matsmältningssystemet)
Food Pharmacys kebnekaisesmoothie

Och den här tänker vi prova inom de närmsta dagarna:
http://www.insonnetskitchen.com/fruit-free-green-smoothie/

 

 

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.