An avocado a day keeps the doctor away. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

An avocado a day keeps the doctor away.

Ikon_professorns_spaltDu som följt bloggen ett lite längre tag vet att vi älskar avokado. Men visste du att avokadon är laddad med fibrer, unika fettsyror som förhindrar proppar och smörjer lederna? Enligt professor Stig ska du äta en avokado om dagen=Susan Boyle i våra öron! De här veckan på bloggen kanske får bli något av en avokadovecka? Tål att tänkas lite på … Först ut är i alla fall att vi repeterar Stigs härliga krönika om avokadon.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.