Vi gör nässel- och myntalatte! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Vi gör nässel- och myntalatte!

Det värsta med att plocka brännässlor är inte att de bränns. Det värsta är vad grannarna säger bakom de fördragna gardinerna.

IMG_1268

“Där står den där tokan och rotar bland ogräset igen.”

“Varför har hon alltid diskhandskar på sig?”

” Men vad gör hon NU då? FOTOGRAFERAR hon brännässlorrna?”

IMG_1269

Men utöver detta kan vi berätta att vi gjorde typ världens godaste nässel- och myntlatte för några dagar sedan.

Du behöver:

– 3 dl mjölk (vi hade havre)
– 1 1/2 dl lätt packade nässlor
– 2 små myntakvistar
– 2 dl vatten
– 1 krm vaniljpulver vaniljpulver

IMG_1271

Du gör:

Tvätta nässlorna och kör allt i en mixer tills det blir en slät, fin dryck. Värm försiktigt om du vill (vi drack vår kall för det var så varmt). Toppa med skummad mjölk och några små vaniljpulvermolekyler.

IMG_1280

Drick och svälj, trevlig helg! (och glöm inte att ta av handskarna)

 

Recept: senaste numret av VEGO

Print

Vi gör nässel- och myntalatte!

  • Av : Food Pharmacy
  • Portioner : 2 glas 1x
Scale

Ingredienser

3 dl mjölk (vi hade havre)

1 1/2 dl lätt packade nässlor

2 små myntakvistar

2 dl vatten

1 krm vaniljpulver

Instruktioner

Tvätta nässlorna och kör allt i en mixer tills det blir en slät, fin dryck. Värm försiktigt om du vill (vi drack vår kall för det var så varmt). Toppa med skummad mjölk och några små vaniljpulvermolekyler.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.