Pressträff på Bonnier Fakta. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Pressträff på Bonnier Fakta.

Inte så men hur hamnade vi här? Mellan Ebba von Sydow, Stina Wirsén, Ernst och Christer Lindarw? Minns ingenting av själva intervjun men kom igen, det var över 100 journalister i publiken, klart vi fick black out. Vad vi lärde oss av detta? Att tid är relativt. Sex minuter snooze på morgonen: kort tid. Sex minuter med Silk Epil på hårigt ben: lång tid. Sex minuter intervju på Bonnier Fakta: kort tid om du har flow, en liten evighet om du har tunghäfta.

Men, vi fick i alla fall ett foto som vi kan rama in och visa för barnbarnen. Synd bara att vi redan hunnit ta studenten, hade blivit ett perfekt plakat.

 

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.