Glad midsommar! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Glad midsommar!

Kom till landet sent igår kväll. Väskorna fulla med regnstövlar, regnjackor, sydvästrar och paraplyer. Och mycket riktigt regnade det. Så vi hoppade i våra pyjamasar, drog ner rullgardinerna och konstaterade att vi packat rätt. Fast först räddade vi faktiskt en liten spindel som letat sig in i sovrummet. Vi behövde inte mer regn, sa vi till varandra, och sedan släckte vi lampan. Och vaknade till: det här.

IMG_1643Så nu sitter vi här och svettas ymnigt i varsitt galonställ som inte andas. Glad midsommar på er, allihopa. Är det förresten någon som ser var vi är?

 

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.