Food Pharmacy lunchtipsar: En glutenfri, vegansk och ekologisk liten pärla! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Food Pharmacy lunchtipsar: En glutenfri, vegansk och ekologisk liten pärla!

Klockan är 00.00 och vi sitter på ett tåg mellan Göteborg och Stockholm som inte rört sig en endaste liten millimeter på två timmar. Zzz … Fast i ärlighetens namn är det inte så mycket zzz just nu utan snarare massa grrr.

IMG_3935

Vilken tur att vi åt en så god lunch tidigare i dag. Upptäckte nämligen en glutenfri och helt ekologisk veganpärla mitt i Göteborg. På menyn fanns pasta rosso med zucchininudlar och vegowok, men tillslut föll valet på deras midsommarsallad. Och till detta serverades …

IMG_3933

… utsikt över kanalen! Restaurangen låg nämligen på en bro.

IMG_3932

Ett jättehärligt ställe med massa nyttig mat. Stället heter Open New Doors och Tyska Bron 1 är adressen om du nu någon gång åker till Göteborg (man får väl förmoda att du som bor i Göteborg redan känner till det?). Själva åker vi ingenstans just nu. Själva står vi still i Laxå.

 

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.