Food Pharmacy lunchtipsar: En glutenfri, vegansk och ekologisk liten pärla! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Food Pharmacy lunchtipsar: En glutenfri, vegansk och ekologisk liten pärla!

Klockan är 00.00 och vi sitter på ett tåg mellan Göteborg och Stockholm som inte rört sig en endaste liten millimeter på två timmar. Zzz … Fast i ärlighetens namn är det inte så mycket zzz just nu utan snarare massa grrr.

IMG_3935

Vilken tur att vi åt en så god lunch tidigare i dag. Upptäckte nämligen en glutenfri och helt ekologisk veganpärla mitt i Göteborg. På menyn fanns pasta rosso med zucchininudlar och vegowok, men tillslut föll valet på deras midsommarsallad. Och till detta serverades …

IMG_3933

… utsikt över kanalen! Restaurangen låg nämligen på en bro.

IMG_3932

Ett jättehärligt ställe med massa nyttig mat. Stället heter Open New Doors och Tyska Bron 1 är adressen om du nu någon gång åker till Göteborg (man får väl förmoda att du som bor i Göteborg redan känner till det?). Själva åker vi ingenstans just nu. Själva står vi still i Laxå.

 

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.