För vi har tagit studenten! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

För vi har tagit studenten!

Nu har boken gått till tryck. Fy f*n vad vi är bra. Det må vara hänt att det är ofint att skryta, men här kommer det: den blir hur fin som helst! I stora drag handlar det om hur vi började blogga om mat och hälsa och, till vår stora förvåning, hamnade bland bakterierna i tarmen. Aldrig hade vi kunnat ana att de hade så stor inverkan på vår kropp och hur vi mår. Sedan är det ett tjugotal recept också. Kolla vår räkfrossa 2.0 nedan, t ex. Glöm rostisar och majonnäs på tub, nu ska vi curla de goda bakterierna i tarmen big time.

IMG_8800

Förlåt, vad sa du? Hur det känns att boken gått till tryck efter att ha jobbat med den non-stop i ett halvår? Typ exakt så här:

IMG_8815

 

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.