Nu gör vi film också. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Nu gör vi film också.

I går gjorde vi något vi aldrig gjort förut. Vi gjorde film. Eller om man ska vara riktigt petig så var det stillbilder som ska klippas ihop till en film. Men ändå. En film. Den ska fungera som en liten reklamfilm för boken och eftersom vi skriver en hel del om slaget i tarmen mellan våra goda Luke Skywalkers och onda Darth Vaders, så fick både Luke och Darth vara med så klart!

IMG_1454

Det märktes tydligt att det inte var första gången de stod framför kameran. Vilka proffs!

IMG_1457

Här har vi Susanne förresten, vår grymt duktiga fotograf/regissör/kreatör.

IMG_1450Och här har vi Pyret, världens bästa publik/gosenöt, men henne känner du ju vid det här laget.

 

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.