Dagens outfit! Avokado. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Dagens outfit! Avokado.

Tänkte att det var hög tid att blåsa liv i den gamla favoriten “dagens outfit” igen. Dagens outfit i dag är alltså en häftig jeansskjorta i modernt snitt och coola solbrillor. Slut. Nej förlåt, skoja bara – dagens outfit är förstås det som ligger och guppar i Mias grovtarm, nämligen en avokado. Faktum är att vi äter minst en avokado om dagen. Alltså minst. Ofta har vi den i en smoothie men andra dagar gör vi en guaccamole och i dag åts den rätt upp och ner, med lite örtsalt. Jättebra mellanmål när man har lite tid. Även vår husprofessor Stig är en varm förespråkare av avokado, bland annat för att den är starkta antiinflammatorisk, laddad med fibrer vilket våra goda tarmbakterier som bekant älskar, innehåller unika fettsyror som förhindrar proppar, minskar risken för hjärtkärlsjukdomar samt andra kroniska sjukdomar inklusive cancer (här har han skrivit en hel krönika om mirakelfrukten). Dessutom är avokado supergott tycker vi. Och supersnyggt till jeansskjorta och solbrillor.

Avokado: Sigge på kajen. Jeansskjorta: Mango. Brillor: Celine.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.