Dagens outfit! Färsk rödlök. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Dagens outfit! Färsk rödlök.

I dag stryker vi runt på kajen i jeans, sandaler och färsk rödlök i magen. Det var Sigge (du vet vår grönsakshandlare på kajen som vi brukar skryta om) som sa att vi skulle prova – den färska rödlöken är lite mildare i smaken än vanlig rödlök och extra god att äta rå vilket ju är ett megaplus för oss som älskar råa grönsaker i allmänhet och lök i synnerhet (kan eventuellt ha varit lökfarmare i ett tidigare liv). Sagt och gjort – rödlöken åkte ner i salladen och sedan vidare ner till magen och grovtarmen och fick med beröm godkänt av såväl smaklökar som bakterier. Prova själv – mellan juni och september kan du köpa den lite varstans. Glöm bara inte att du kan äta blasten också, det är faktiskt där som den mesta näringen sitter.

Fat: från studietiden i Aix-en-Provence. Blus som sticker in i bild: Zara. Grönsaker: Sigge på kajen.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.