Finnes : releasefest. Saknas: böcker. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Finnes : releasefest. Saknas: böcker.

I dag har vi en liten bokreleasefest på ön så det blir ett kort inlägg i dag. Om några timmar kommer den här lilla gården fyllas av 100 människor. Folk kommer att vara finklädda, mingla, äta snittar (lovar att återkomma till dessa nästa vecka), fnissa, gratta, krama, skåla och bläddra, läsa och köpa böcker … Kort sagt: en dröm som går i uppfyllelse. Minus en liten detalj. ATT VI INTE HAR NÅGRA BÖCKER!!!

Beställde dem förra veckan och har kollat brevlådan i tre dagar nu men ingen avi = 200 böcker på villovägar = lite halvdumt när man har releasefest. Försöker behålla lugnet, tänka positivt, men mot just försenad post verkar inte ens mindfullness bita.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

  1. Annika skriver:

    Men har ni inte en pdf? Sätt fram dator och ipad och alla andra saker som kan visa en pdf, så får folk bläddra där! Samt en lista att skriva upp sig för ett signerat ex, som kommer i brevlådan – så slipper alla bära sina böcker tillbaka.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.