Finnes : releasefest. Saknas: böcker. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Finnes : releasefest. Saknas: böcker.

I dag har vi en liten bokreleasefest på ön så det blir ett kort inlägg i dag. Om några timmar kommer den här lilla gården fyllas av 100 människor. Folk kommer att vara finklädda, mingla, äta snittar (lovar att återkomma till dessa nästa vecka), fnissa, gratta, krama, skåla och bläddra, läsa och köpa böcker … Kort sagt: en dröm som går i uppfyllelse. Minus en liten detalj. ATT VI INTE HAR NÅGRA BÖCKER!!!

Beställde dem förra veckan och har kollat brevlådan i tre dagar nu men ingen avi = 200 böcker på villovägar = lite halvdumt när man har releasefest. Försöker behålla lugnet, tänka positivt, men mot just försenad post verkar inte ens mindfullness bita.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.