Filmpremiär för "Slaget om tarmen". – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Filmpremiär för “Slaget om tarmen”.

Sitter här i pyjamasbrallor och glor in i datorn klockan halv tolv på kvällen. För att vi tittar på en spännande Beck som vi inte kan slita oss från, tänker du nu. Nej, för att vi INTE LYCKAS LÄGGA UPP VÅR FILM SOM VI HADE PLANERAT ATT PREMIÄRVISA I DAG. Förlåt att vi precis höjde rösten, men vi har suttit här i två timmar nu. I TVÅ TIMMAR!!!

Så, du får helt enkelt hålla till godo med några stillbilder från filmen. Klarar du det? Den handlar alltså om boken vi har skrivit och om slaget mellan de onda och de goda bakterierna i tarmen. Tänker att du eventuellt kan skaka på datorn medan du tittar så kanske det känns lite som en film?

FoodPh_3

FoodPh_2

FoodPh_4

FoodPh_1

Inser förstås hur extremt bisarra bilderna blir när de rycks ur sitt sammanhang, ha ha. Du ba: Oookej, varför har Mia renhorn gjorda av ingefära? Stänger därför lugnt ner datorn nu, släcker lampan och skriker allt vad vi kan i kudden. Godnatt.

 

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

  1. Eva Björk skriver:

    Men hallå, jag såg ju just kanonrullen (med renhorn och allt) på YouTube ( via fb). Snyt er och var glada! Den är ju toppen!! Och snart, snart kommer boken… Just sayin´…

    1. Food Pharmacy skriver:

      Haha, tack!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.