Food Pharmacys räkfrossa. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Food Pharmacys räkfrossa.

Fråga: Vad gör man när termometern visar 23 grader, flaggan ligger klistrad mot flaggstången, man inser att man borde så att säga fånga dagen och bjuda in folk till middag med väldigt kort varsel?
Svar: Man gör Food Pharmacys räkfrossa.

IMG_0520

Räkor går ju nämligen som bekant väldigt fort och behöver inte alls bara vara vita rostisar och majo. Det är mycket godare att servera dem med hembakat bröd, het mangosalsa och syrlig grapefrukt- och fänkålssallad.

IMG_0415

Det blev så gott och lyckat! Brödet hade vi redan bakat så det var lite fusk men salsan vände vi snabbt ihop och receptet på blodgrapesalladen där uppe till vänster hittar du här.

IMG_0446-2

Solnedgången hade räckt som dessert men vi frossade lite och serverade den här nya favoritbrownien och den här gamla favoriten med lite färska blåbär till. Bägge svängdes ihop på 20 minuter – en av fördelarna med raw food-godis – man behöver inte vänta på någon ugn.

IMG_0503

Sedan åkte kläderna av.

IMG_0476Ja alltså inte våra utan Junis som ville ta ett kvällsdopp.

IMG_0480

Obs att kockan är 22.00 på den här bilden.

IMG_0450

För övrigt en mycket bra bild att ta fram i oktober, november, december, januari, februari, mars och halva april när man lätt kan få för sig att Sverige suger.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.