Nu kan du köpa vår bok! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Nu kan du köpa vår bok!

Ok håll i dig nu: vi upptäckte just att vår bok finns till försäljning HÄR. Vilket var något av en chock då vi trodde att det skulle släppas först den 2 augusti? Nåväl, spelar ingen roll – gå in och köp en bok NU till dig, din svärmor, farfar, bästis, tennislärare och alla andra du tycker om och som du vill ska hålla sig pigga och friska så länge som möjligt. Perfekt för hängmattan, nattygsbordet, gå bort-present. Det här är en grundkurs i tarmfloran, bakterier och hälsosam mat och utan att slå oss för hårt på bröstet så är det faktiskt superviktig läsning för alla.

Dessutom såg vi att den redan hamnat på topplistan på Adlibris över “mest sålda böcker”. Hur galet? Nyper oss i armen tills vi blir alldeles blå.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

 1. Thord Lifvendahl skriver:

  Jag vill beställa en styck.
  Horssared 22
  51793 Töllsjö

  1. Food Pharmacy skriver:

   Thord! Den finns på Adlibris. Har du hinnit köpa och läsa?

  1. Food Pharmacy skriver:

   Yay!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.