Titta! En liten intervju med oss i Damernas Värld. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Titta! En liten intervju med oss i Damernas Värld.

Häller upp en kopp kaffe, tassar ner till bryggan, smälter ner i däcksstolen och slår upp Damernas Värld. Och där, i slutet av tidningen, hittar vi två välbekanta nunor. Inget märkvärdigt alls, bara liten miniintervju med oss, men ändå ett så starkt kvitto på att vi är färdiga. Med boken alltså (VI är i och för sig också heeelt färdiga, men nu handlar det ju om boken). Vår berättelse om hur vi började intressera oss för kopplingen mellan hälsa och mat och, överraskande nog, hamnade bland bakterierna i tarmen. Vår grundkurs i tarmfloror och inflammation. Och tänk, den blev precis lika fin som vi hade hoppats på. Vi har ett helt nytryckt ex här hemma och vi lovar att vi ska lägga upp några bilder ur snart. Men inte riktigt än, måste få mysa med den själva lite, lite till …

Och för er som frågat – det verkar fortfarande som att den släpps första veckan i augusti! Vi ska försöka fixa en köp här-knapp på bloggen och vår Facebook (gilla oss där så får du dagliga uppdateringar) så fort vi vet när den släpps exakt.

IMG_0386

På tal om ingenting så får vi bara inte nog av kala klippor, salt hav och kristallklart vatten. Minst lika bra för tarmfloran som grönkål och avokado, inte vetenskapligt bevisat men det bara måste vara så.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.