Vi tipsar om vår mixer. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Vi tipsar om vår mixer.

Eftersom vi tog mod till oss och hystade ner både råa potatisar, kiwi med skal, morötter med blast och hela äpplen i mixern i går, tänkte vi att det kanske var på sin plats att tipsa om vilken blender vi använder. Den är stark som en björn och kostar som en hel New York-resa men med tanke på att vi kört den två gånger om dagen (minst) i tre år och den aldrig gjort oss besvikna, så känns det ändå helt okej. Det enda man kanske skulle kunna gnälla lite på är att den inte är optimal när man ska baka med något kladdigt, typ dadlar. Där funkar en klassisk matassistent eller en sådan där burk som man sätter på mixerstaven nästan bättre. Men utöver detta: snudd på fulländad.

Ekologiska morötter med blast: COOP. Blender: Blendtec.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

 1. Eva Ljunggren skriver:

  Hej !
  Tack för info om vilken mixer ni har.
  Men vid närmare titt så finns det många modeller som heter Blender:Blendtec …..
  Undrar därför vilken av alla dessa modeller ni använder er av ?
  / Eva

  1. Food Pharmacy skriver:

   Vi har Blendtec!

 2. Christine skriver:

  Hej!
  Jag köpte en Blendtec 2011 men tyvärr har den just gått sönder. För några veckor sedan började det lukta bränt när jag mixade min morgonsmoothie, och sedan började det ryka :'(

  Nu har jag inte råd att köpa en lika dyr mixer, men samtidigt har jag hört att vanliga mixers inte klarar att slå sönder gröna blad tillräckligt.

  Har ni nåt tips på nån budgetvariant som ändå klarar att göra gröna smoothies?

  /Christine

  1. Food Pharmacy skriver:

   Det har vi tyvärr inte då vår har hållt än så länge, peppar peppar. Vi hade dock en annan, billigare variant som gick sönder för ett tag sedan och sedan dess har vi testat stavmixer vilket INTE rekommenderas. Någon annan som har något bra tips: feel free att berätta!

 3. Jag kan tispa om vår mixer som vi har använt minst en gång om dagen i över ett år. Den är inte alls speciellt dyr, och fixar att mixa det mesta. Den heter Wilfa BL-1200, vi köpte vår på NetonNet.Helt klart prisvärd! Den är lite högljudd men annars toppen! https://www.netonnet.se/art/hem-hushall/koksmaskiner/blender/wilfa-bl-1200/170274.9413/

 4. Alexander skriver:

  1. Kvarstår er rekommendation att Blendtech är vassare än er nya rekommendation, tillika den ni säljer i webshopen, BOSCH VitaBoost – High Speed Blender? Väldig tacksam för ett ärligt svar här. Fördelar & nackdelar.

  2. Jag har precis bränt sönder min “budget-bäst-i-test” Braun JB3060 Svart TributeCollection efter försök att mixa en rå kronärtskocka. Det känns väl dock som det ultimata testet för en blender?

 5. Jag kör enbart stavmixer och kan varmt rekommendera så länge det inte handlar om superhårda grejer, typ morötter eller is, som ska mixas ner. Allt annat- blad, frön, avokado och t.om. frysta bär funkar. Jag har en från Braun.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.