Ny bok på nattygsbordet: Hjärnstark. – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Ny bok på nattygsbordet: Hjärnstark.

Ungefär samtidigt som vår bok släpptes dök det upp en annan bok på topplistorna. Den heter Hjärnstark, är skriven av överläkaren i psykiatri Anders Hansen och handlar om hur träning påverkar hjärnan (spoiler alert: väldigt bra). Eftersom vi och Anders är på samma förlag så har vi setts en del i korridorerna det senaste året, druckit ur samma kaffekoppar och intervjuats på samma pressträffar – och nu är planen givetvis att läsa hans bok, och sedan börja träna lite mer regelbundet.

Och, för dig som undrar:

Man kan säga både nattygsbord och nattduksbord, det ena är inte mer rätt än det andra. Men om man är osäker går det såklart precis lika bra att använda sig av det tredje alternativet: sängbord.

 

PS: Följ oss gärna gärna på FacebookInstagram & Bloglovin’ och handla vår bok här.

 

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

  1. Haha, sjukt skönt att ni klargjorde det där med nattduksbord. Det var det absolut första jag reagerade på innan jag läste vidare! (brukar inte kommentera men det här var verkligen huvudet på spiken, så ville bara säga att ni är grymma på att skriva och träffa rätt hos era läsare, både vad gäller sängmöbler och hälsa! ;))

    1. Food Pharmacy skriver:

      Tack snälla!!!

  2. Hittade denna artikel gällande ert inlägg “att röka med magen”, tänkte att det kunde vara intressant!
    http://www.iflscience.com/health-and-medicine/does-burnt-food-give-you-cancer/page-2/

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.