M:s redaktionschef om vår bok: ”Oväntade resultat"! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

M:s redaktionschef om vår bok: ”Oväntade resultat”!

Precis innan vi lämnade Stockholm för Västkusten blev vi intervjuade av M magasin. Väl på landet var det full rulle – barn, hundar, vänner, flytvästar, sovmorgonar, kulingvarningar, hopptorn, björnbärsfläckar, fästingar, räkfrossor, Pokemon Go och flakmoppar gjorde att den där intervjun föll i glömska.

Tills en morgon då Linas barns farmor Lotta plötsligt ringde och började strössla superlativ över oss. Hon hade läst ett reportage om oss i M magasin och inte nog med att reportaget på ett riktigt pedagogiskt sätt berättade om kopplingen mellan inflammation, hälsa och mat – självaste redaktionschefen, Annika, hade dessutom testat att äta anti-inflammatoriskt och följt ordinationerna i vår bok under två veckor.

Alltså, hur coolt? Annikas nya frukost bestod av vår Kebnekaisesmoothie (finns i boken) och redan dag två kände Annika att hon var mätt och nöjd längre. Dags för citat-förlustelse. Håll i er nu:

”Ingen blodsockerdipp på förmiddagen, men tar ett äpple före lunch. Under fösta veckan lyckas jag passera godishyllan i butiken utan att stanna samt tanka bilen på kvällen utan att falla för frestelsen att ”köpa 3 för 2” lakritsstänger. Jag har till och med bilat fyra timmar utan att stanna för en påse bilar. Blodsockret är helt klart jämnare och om det dessutom händer positiva saker med de osynliga kroniska inflammationerna är det ju bingo! Avrundar vecka två med att lätt som en plätt avstå en näve saltlakrits och upplever inte att jag kickar igång när jag äter en sockerstinn glass till dessert. Måste säga att jag känner mig häpen. Inte en godisbit på två veckor – har inget sug! Är det möjligt att det var så enkelt att bli fri från sockersug?”

Bästa Annika, vi blir lika glada varje gång vi läser om folk som (precis som vi) insett att det inte är så svårt som man kanske tror att äta anti-inflammatoriskt. När vi får frågan om vad man ska göra om man bara ska göra en sak så brukar vi alltid svara: “Drick en grön smoothie varje dag”. Låter kanske präktigt i vissas öron, men det funkar ju uppenbarligen.

Här kommer reportaget fotat mot sommaröns finaste kullerstenar (de är toppen att plåta tidningar mot, mindre bra för höga klackar):

IMG_0787

FullSizeRender-262
IMG_0786IMG_0779

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.