Vi signerar böcker på Lidingö Centrum (part two). – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Vi signerar böcker på Lidingö Centrum (part two).

Många (en) har frågat hur det gick på Lidingö Centrum. Ja, med tanke på att publikhavet snarare påminde en stilla rinnande bäck bestående av ett tiotal tappra människor varav hälften var släkt med oss, så gick det faktiskt riktigt bra. Vi hade en medhjälpare med upp på scen också, vår gode vän Chant, som intervjuade oss. Hur kul som helst, förutom den enda sekunden då fotografen valde att ta en bild på oss (visst finns det något helt oemotståndligt kul i så här dåliga bilder, funderar på att börja använda den som pressbild. Eller inte … ).

Sedan satte vi oss vid ett mycket prydligt bokbord i entrén av Akademibokhandeln och väntade på att få signera böcker. Lite svårt format om du frågar oss. Att få folk att våga sig fram till bordet liksom. Man vill ju inte bli för krängig hellre. “Halloj!” försökte Mia sig på vid ett tillfälle, “kom hit så ska du få bläddra i en jätterolig bok om tarmfloror“. “Nej tack!” sa kvinnan ursäktande. “Jag vill bara ha en deckare!“.

Men sedan rullade det faktiskt på rätt bra. Och när kvinna 95+ kommer fram och köper ett signerat ex var dagen gjord. Kan inte riktigt släppa detta – att hon valde att lägga sina pengar och sin tid på att läsa vår bok. Så cool kvinna!

Och du som missade folkfesten på Lidingö Centrum: nytt försök görs den 1 oktober i Leilas General Store i Göteborg. Snälla kom dit då. Och lova att våga dig fram till bokbordet. Det finns nämligen bara en sak som är värre än att våga sig fram till bordet.

Att sitta vid det när ingen vågar sig fram, ha ha.

 

Följ oss gärna gärna på Facebook och Instagram, och handla vår bok här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.